Despre noi

Te-ai gandit sa iti dezvolti o afacere si sa iti infiintezi o afacere? Dar nu stii de unde sa incepi, care este procedura, cum sa completezi formularele si de ce acte ai nevoie pentru dosarul de infiintare? Apeland la serviciile noastre, actele pentru infiintarea firmei au nevoie doar de semnatura ta!

Venim in sprijinul dumneavoastra prin intocmirea dosarului complet de infiintare in timp rapid si util, proces care, de altfel, poate dura zile intregi si multe drumuri anevoioase la institutii sau intermediari.

Astfel aveti alaturi de dumneavoastra pe cineva care cunoaste acest domeniu, pe cineva care sa va rezolve problemele sa va ajute sa nu irositi timp pretios.

RECOM SMART CONSULT ofera solutii complete in ceea ce priveste constituirea unei firme precum si in ceea ce priveste modificarile aduse in cadrul acestora, prin consultanta la cele mai inalte standarde si in concordanta cu legislatia in vigoare.

Oferim servicii cat mai variate ptr rezolvarea diverselor situatii cu care se confrunta firmele si venim in intampinarea clientilor nostri cu raspunsuri profesionale prin care speram sa construim o colaborare de succes.

RECOM SMART CONSULT – CONSILIERUL DVS DE AFACERI!