Termeni si conditii

www.recomonline.ro este denumirea comerciala a SC. RECOM SMARTCONSULT SRL

persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Vaslui, Str Cazangiilor, Nr. 48, Sector 3, Bucuresti avand numarul de ordine in Registrul Comertului J37/593/2018. cod unic de inregistrare fiscala 39804981.

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.recomonline.ro reprezinta acordul dumneavoastra cu termenii si conditiile de mai jos.
 
Preturi
Preturile serviciilor sunt afisate in RON.
Pentru confirmarea preturilor, solicitati o cerere de oferta la departamentul de vanzari, telefon 074 399 9065.
Actualizarea preturilor se poate face periodic sau in cazul deprecierei monedei EURO, fara o notificare prealabila.
 
Dupa efectuarea comenzii, veti fi contactat de un reprezentat al SC RECOM SMARTCONSULT SRL in ordine cronologica, pentru detalii suplimentare legate de comanda.
Pentru toate comenzile  plata serviciilor se va face integral in avans. Plata poate fi efectuata in numerar, cu ordin de plata sau on-line cu card bancar prin MobilPay. Plata in numerar se face numai  la casieria punctului de lucru din Strada Traian bloc 329, Vaslui.

In cazul platilor efectuate prin transfer bancar sau depunere numerar in conturile societatii noastre, comisioanele bancare vor fi suportate integral de catre solicitant.

Facturare
Pentru toate serviciile comandate se emite factura fiscala aferenta, insotita si de chitanta in cazul platii numerar. In cazul optiunii de plata prin Ordin de Plata se va emite initial factura proforma, factura fiscala urmand a fi emisa dupa confirmarea incasarii contravalorii serviciilor comandate  in conturile SC RECOM SMARTCONSULT SRL.

Toate comenzile plasate pe site-ul www.recomonline.ro vor fi confirmate telefonic de catre un operator dupa verificarea comenzii si a documentelor puse la dispozitie de catre solicitant.

In anumite cazuri speciale, comenzile pot fi anulate, contravaloarea serviciilor comandate urmand a fi returnata integral sau partial, in termen de 14 zile de la data aprobarii anularii comenzii de catre SC RECOM SMARTCONSULT SRL.

Termen de prestare a serviciilor

Pentru procesarea solicitarii, plata serviciilor comandate trebuie efectuata integral, in avans, prin una din metodele de plata enumerate mai sus.

Termenul de prestare a serviciului depinde de punerea la dipozitie a documentelor necesare obtinerii/modificarii codului EORI. Acestea pot fi transmise prin incarcare on-line, prin fax, posta sau personal  la sediul punctului de lucru al SC RECOM SMARTCONSULT SRL din Strada Traian bloc 329, Vaslui. Documentele transmise trebuie sa fie complete, conforme si lizibile, in caz contrar, procesul de obtinere/modificare a numarului Eori se suspenda pana la clarificarea situatiei. Intreaga raspundere pentru documentele transmise precum si datele din acestea apartine solicitantului.

In situatia in care sistemul informatic vamal pentru obtinere EORI prezinta defectiuni sau intreruperi in functionare, termenul de prestare a serviciilor se suspenda pe perioada acestor defectiuni/intreruperi.

Termenul de executie a serviciilor  incepe odata cu primirea tuturor documentelor necesare prestarii serviciilor comandate.

Documente necesare

Pentru solicitanti persoane juridice:

  • Certificat de Inregistrare a Societatii;
  • Certificat de Inregistrare in scopuri de TVA, pentru persoanele juridice platitoare de TVA;
  • Actul Constitutiv al societatii cu ultimele actualizari efectuate;
  • Cartea de Identitate a reprezentantului societatii; pentru reprezentanti de nationalitate straina este necesara copie dupa Permisul de Sedere din care sa reiasa adresa de domiciuliu in Romania.

Pentru solicitanti persoane fizice:

  • Copie Carte de Identitate pentru persoanele fizice de nationalitate romana;
  • Copie Pasaport si Permis de Sedere pentru persoanele de alta nationalitate decat cea romana.

Dupa receptia si verificarea tuturor documentelor necesare se va intocmi de catre operatorul desemnat Cererea pentru atribuire a numarului EORI. Cererea trebuie semnata in original de catre solicitant in cadrul persoanelor fizice sau de catre reprezentantul legal al societatii in cazul persoanelor juridice.

Pentru a verifica regionala de care apartineti, accesati linkul: https://www.customs.ro/info-ue/birouri-vamale

Cazuri speciale

  • In cazul  in care se constata ulterior plasarii comenzii ca exista deja numar EORI valabil, comanda se anuleaza si sumele platite in avans vor fi restituite integral sau partial in termen de 14 zile lucratoare; in acest caz, pentru verificarea documentelor precum si a existentei unui numar EORI de catre angajatii SC RECOM SMARTCONSULT SRL, se va percepe o taxa de procesare in valoare de 30 RON.
  • Pentru a verifica in avans existenta numar EORI accesati linkul: http://ec.europa.eu/taxation_customs/dds2/eos/eori_validation.jsp?Lang=ro
  • In situatia in care exista deja cerere procesata partial sau total, aflata in stare „blocat” putem sa va oferim consultanta in vederea deblocarii acesteia respectiv a obtinerii/modificarii numarului EORI, pretul serviciilor stabilindu-se de la caz la caz.

Transport:
Pentru documetele transmise prin posta sau curier, costul transportului va fi suportat integral de catre solicitant.

Nu ne asumam raspunderea privind termenul de livrare prin posta sau curier a documentelor.

Program 

Comenzile si incarcarea documentelor on-line precum si plata serviciilor comandate prin card poate fi facuta non-stop pe site-ul www.recomonline.ro

Procesarea comenzilor inregistrate se va desfasura dupa urmatorul program:

Luni – Vineri: 08.00 – 17.00, cu exceptia sarbatorilor legale.

In cazul in care comenzile vor fi date si inregistrate in afara programului de lucru clientii vor fi contactati in urmatoarea zi.

Drepturile de autor

Informatiile publicate pe www.recomonline.ro  apartin SC RECOM SMARTCONSULT SRL sau partenerilor sai, prin urmare, aceste informatii nu pot fi publicate, transmise, copiate prin orice metoda fara acordul scris exprimat in prealabil, de catre reprezentantul legal al SC RECOM SMARTCONSULT SRL  care administreaza site-ul. Nerespectarea acestor conditii se pedepseste conform legii in vigoare. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata pe adresele de mail: contact@recomonline.ro

Dreptul de retragere

In situatia in care ulterior procesarii cererii si efectuarii platii solicitantul nu mai doreste prestarea serviciilor comandate ne rezervam dreptul de a retine sau returna, total sau partial sumele platite in avans, in functie de stadiul de executie a comenzii.

SC RECOM SMARTCONSULT SRL isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii!